N

Egyedi és kézzel készített

N

Megbízható

N

Minőségi

Rózsaboxok

Kézzel, aprólékosan és a lehető legnagyobb szeretettel összeállított szatén rózsaboxok. Arra az alkalomra, amire csak szeretnéd. Legyen az esküvő, Anyák napja, születés-vagy névnap, Valentin-nap, évforduló, ballagás, szalagavató, diplomaosztó vagy „csak úgy”.

Egyedi és egyénre szabott színek, díszítések, feliratok és méretek. A sokszínűségnek csak a képzeleted szabhat határt. Egy rózsabox tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Főleg, ha valóban örök rózsabox.

A minőségi szatén szalagból készített rózsák minden egyes szirma kézzel készül, hogy aztán egy gyönyörű boxba elfoglalják méltó helyüket. Nem lehet mellélőni vele, hiszen tökéletes szülőköszöntő ajándék gyanánt egy esküvőre, és biztos öröm forrása egy igazán ünnepi házassági évfordulóra is.

A rózsaboxok legnagyobb varázsa abban rejlik – a csodaszép virágokon kívül –, hogy a mellé kérhető díszítések, saját üzenetek igazán személyessé teszik ezt a meglepetést. Nem csak annyiból áll, hogy bemégy a boltba és leveszel a polcról egy, már sokszor megvásárolt orchideát, vagy egy csokor vágott virágot. Beleteszed az ötleteidet, a gondolataidat. Ott lesz benne a megajándékozott személyisége is, hiszen az ő kedvenc színeiből is összeállíthatsz egy olyan rózsaboxot, ami a lakás dísze lehet utána.

Rózsaboxok megrendelése

Elmondod, hogy mi az elképzelésed (szín, díszítés, rózsák száma, milyen alkalom, stb.). Megbeszéljük, hogy mikorra szeretnéd kézhez kapni. A rózsaboxok elkészítési ideje egy 7-9 szálas box esetében 20-30 nap, hiszen minden egyes szirom gondosan, kézzel készül. Az árat befolyásolja a box mérete, stílusa, a díszítés, az egyedi feliratok, stb. Ezért kérlek, hogy az egyedi árajánlatért keress elérhetőségeim valamelyikén.

Adatvédelmi tájékoztató

7 + 3 =