Esküvői meghívók és kiegészítők megrendelése:


Ha engem választottál, először is tudd, hogy teljes mértékben igyekszem eleget tenni az elvárásaitoknak, kívánságaitoknak. Mivel kézzel készítem a termékeket, így az elkészítés nem 1-2 napot vesz igénybe, de a minőség és a harmónia garantált! Az általam használt alapanyagok és eszközök felső kategóriás, időtálló “segítőim” a munkám során. Minőségi kartonok, temérdek szín, különböző megoldások állnak a rendelkezésünkre a közös “munka” során.

1) Elmondjátok az elképzeléseiteket (pontos szöveggel, dátumokkal, időpontokkal, helyszínekkel, darabszámmal, határidővel), én pedig elkészítek egy tervet, valamint egy árajánlatot. Az árajánlat tartalmaz egy bruttó 3000 Ft-os egyszeri szerkesztési költséget, ami a meghívóra vonatkozik.* A kollekció többi részének szerkesztési költségét az árajánlat tartalmazza.

2) Ha tetszik a terv, és elfogadjátok azt, igény esetén elkészítek egy INGYENES mintapéldányt. Ha változtatni szeretnétek valamit, tovább csiszoljuk, míg tökéletes nem lesz!

3) Ha kézhez kaptátok a mintapéldányt és igent mondtok rá, akkor elkezdődik a “gyártás”, aminek határidejét együtt egyeztetjük le.

4) Az elkészült meghívókat, termékeket személyesen, postán vagy futárral juttatom el Hozzátok.

+AJÁNDÉK: a meghívókhoz méretben illő, fehér, minőségi borítékok

* A különböző szövegű, illetve idegen nyelvű változatok szerkesztése plusz költséget jelent, amit az egyeztetésünk alapján az árajánlatban feltüntetek Nektek.

 

Megrendeléséhez kattints ide.

Fotós-Videós termékek megrendelése:

 

1) Elküldöd e-mailben, nagy felbontásban, lehetőleg PNG formátumban a logódat, esetleg szöveget, valamint az elképzeléseidet, ami alapján készítek egy tervet, valamint egy árajánlatot. Az árajánlat tartalmaz egy bruttó 2500 Ft-os, egyszeri szerkesztési költséget. (Többféle termék rendelése esetén a szerkesztési költség változik, melyről tájékoztatlak.)

2) Ha elfogadod a tervet, és igényt tartasz rá, készítek egy mintapéldányt. A mintapéldány elfogadása után (ha kértél) elkezdődik a tokok készítése.

3) A tokok elkészítési ideje általában 3-4 hetet vesz igénybe, ezután az elkészült termékeket személyesen, postán vagy futárral juttatom el Hozzád.

 

Megrendeléséhez kattints ide.

Rózsaboxok megrendelése:

 

Elmondod, hogy mi az elképzelésed (szín, díszítés, rózsák száma, milyen alkalom, stb.). Megbeszéljük, hogy mikorra szeretnéd kézhez kapni. A rózsaboxok elkészítési ideje egy 7-9 szálas box esetében 20-30 nap, hiszen minden egyes szirom gondosan, kézzel készül. Az árat befolyásolja a box mérete, stílusa, a díszítés, az egyedi feliratok, stb. Ezért kérlek, hogy az egyedi árajánlatért keress elérhetőségeim valamelyikén.

 

Megrendeléséhez kattints ide.

Az egyéb termékek megrendelésének menetéről, a határidőkről és a felmerülő költségekről az első egyeztetés során tájékoztatlak.

Szállítási költségek és árak

A szállítás posta vagy GLS futárszolgálattal történik, melynek költsége a megrendelőt terheli. Személyes átvételre is van lehetőség, melynek részleteit előtte egyeztetjük.

Postai csomag esetén 2065 Ft Utánvétes csomag esetén 2490 Ft

GLS esetén 2500 Ft

A termékek és a szállítási díjak 0%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek.

60.000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítási és csomagolási költségét én állom.

 

Árak

 

A kézzel készített, egyedi termékek árait nagyban befolyásolja a termékhez felhasználandó anyagok mennyisége, a különböző papírok és kartonok ára, a díszítés, az elkészítés bonyolultsága, stb. Ezért szükséges pontos elképzelésekkel, vagy fotóval megkeresni, hogy minél pontosabb árajánlatot tudjak adni Neked/Nektek.

 

Sürgősségi felár

 

Amennyiben a megrendeléseteket minél hamarabb kézhez szeretnétek kapni, és ez az átlagos elkészítési időtől rövidebb időt jelent, sürgősségi felárat számítok fel. Ennek mértéke függ az általatok támasztott határidőtől, a rendelési mennyiségtől, a termékek elkészítésének bonyolultságától. Bővebb tájékoztatásért keress elérhetőségeim valamelyikén.

 

 

Az A.SZ.F. ide kattintva olvasható.

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva olvasható.

A megrendelés részleteiről itt olvashatsz bővebben.