Szolgáltatók, akiket jó szívvel ajánlok Mindenkinek

(Az elérhetőségekhez kattints az ikonokra!)

Ceremóniamester, vőfély

Ceremóniamester

Esküvőszervezés

Fotó

Ruha

Szépítkezés

Tánc

Videó

Virág

Zene

Kondor István

Abban számíthattok rám, hogy
ha kell valaki, aki keretbe foglalja a Nagy Napot akkor ott leszek.
ha kell valaki, aki élettel tölt meg egy esküvőt, akkor ott leszek.
ha kell valaki, akiben bízhattok, hogy mindent rá bízhattok, akkor ott leszek.
Remélem ott leszek..

+36702704766
Magos Tamás

Kedves házasulandó fiatalok, ha vidám fiatalos, pörgős, jó hangulatú lakodalmat szeretnétek sok mókával, vicces rímekkel, fantasztikus jelenetekkel, akkor hívjatok vagy keressetek bátran! Tamás vőfély vagyok, az ország egész területén vállalok lakodalmat.

+36706018655
Szabó Zsolt

Hatalmas megtiszteltetés, amikor egy pár engem kér fel, hogy vezényeljem le az Ő nagy napjukat. Az elmúlt 24 évben ezt nagyon sokszor volt szerencsém megtenni. Mivel minden esküvő más és más, így nagyon sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt. Az ország egész területén vállalok lakodalmakat.

+36209361994

Esküvőszervezés

 

 

Oláh Bettina

Esküvőszervezés az ország egész területén, kiváló csapattal, minőségi munkával, precíz lebonyolítással remek ár-értek arányban! További információ és kedvezmények a honlapon elérhetők.

+36307893217
Zakorné Bakó Zsuzsa

Hajdú-Bihar megyei esküvőszervezési szolgáltatás.

+36308605066 

Fotó

 

 

Birke Regina

Birke Regina vagyok, fotós. Tíz éve szippantott magával a fotózás, azóta számtalan eseményt örökíthettem már meg. Minden esküvő, keresztelő, vagy akár egy hétköznapi családi fotózás is ugyanolyan különleges számomra, mint az ügyfeleimnek.

Bozsó Márton

Egy nálam sokkal okosabb ember egyszer azt mondta, hogy “A fotózás nem verbális műfaj”, s ezzel mélyen egyetértek, abból a szempontból, hogyha egy fotósnak beszélnie kell a képeiről, az már régen rossz. Hiszen a fotók, mindent képesek elmondani. Sokszor azt is, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Munkám során én is erre törekszem. Meglátni, és láttatni. Elkapni, és visszaadni.

+36305563788
Fehér Dániel

Természetfotós barátom ösztönzésére és tanácsára kezdtem el emberek fotózásával foglalkozni. Nagyon hálás vagyok Istennek azért, hogy a feleségem és kislányom is támogatják és segítik munkámat. Nagyon élvezem a folyamat minden pillanatát az első kattintástól az utolsó kép feldolgozásáig.

+36707721243
Oláh Tamás

Hivatásos fényképészként fő profilom az esküvői fotózás, de e mellett vállalom kisebb-nagyobb rendezvények fotózását, illetve családi, kismama, glamour, céges, termékfotózás esetén is szívesen állok rendelkezésre Debrecen vonzáskörzetében.

+36203906293
Simon Etele

Esküvőket és jegyesfotózásokat vállalok  az ország egész területén és külföldön is. A szlogenem „Fényképek szenvedélyből”. Az őszinte, érzelmes pillanatok megörökítésében hiszek. A nyugodt és oldott hangulat jellemzi a fotózásokat, személyiségemből fakadóan nem jellemző a stresszes menyasszony mellettem.

+36209414340
Turi-Kovács Eszter

Turi-Kovács Eszter vagyok. A fotózás egy nagyon kedves hobbim, amit azért is szeretek, mert az emberi kapcsolatokat megörökíthetem. Kicsit én is részese lehetek annak az örömnek, amit akkor, abban a pillanatban élhettek át.

 

Ruha

 

 

Nagyné Farkas Bettina

Nagyné Farkas Bettina vagyok a Beautiful Bride Menyasszonyi Ruhaszalon tulajdonosa. Kelet-Magyarország „csücskében” Fehérgyarmaton, lassan 10 éves tapasztalattal, kedvező árakkal várunk minden kedves menyasszonyt, menyecskét, koszorúslányt, kísérőt. 2020-ban a nagy sikerre való tekintettel alkalmi ruha kölcsönző részt is kialakítottunk üzletünkben. 34-es mérettol konfekció 60-as méretig minden menyasszony megtalálja álmai ruháját. Mottónk: „Ahol az álmok és a vágyak valóra válnak.”

+36204910910

 

Szépítkezés

 

 

Gazda Anikó – fodrász

Női, férfi, gyerek fodrászat, póthaj készítés.

+36703179943
Kalydi Alíz – kozmetika

Esküvői smink, alkalmi smink. Minden kozmetikai szolgáltatás + sminktetoválás.

Szabó-Szenyita Ibolya – manikűr-pedikűr

Teljes körű manikűr, pedikűr szolgáltatás rugalmas, vendéghez igazodó munkaidővel.

+36707715732

 

Tánc

 

 

Balázs Zsombor

Első lépés az álmaid nyítótáncához! Esküvői táncoktatás Debrecenben és Nyíregyházán. Egyedi tánckoreográfiák készítése.

+36205573812

 

Videó

 

 

Bánki Zoltán

Stúdióm több mint 10 éves múltra tekint vissza, fő profilom az esküvői filmek készítése. Számomra a legfontosabb egy esküvői filmnél, hogy maradandó és örök emléket készítsek az ifjú párok részére. Esküvőket vállalok az ország teljes területén, vagy akár külföldön is.

+36204103509
Borka Péter

Letisztult filmek az esküvő világából.

VideóNeked

Kedves Jegyespár! Fiatal házaspárként tudjuk mennyire fontos Nektek, hogy a Nagy napon minden tökéletes legyen, ezért fotós-videós párosként minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy olyan fotókat és videót készítsünk, amiket később is örömmel néztek vissza! Keressetek bizalommal 🙂 Soltész Dóri és Árpi

+36205325156

 

Virág

 

 

Sápi Beáta – Betti-Virág

Teljeskörű esküvői virágdekoráció. Álmodd meg, én megvalósítom.

Monostorpályi, Kossuth u. 6/A
+36704130954

 

Zene

 

 

Demjén Gábor – Zenész Gabi

Műsoromat a rendezvény jellege szerint, a tisztelt közönség igényeinek megfelelően állítom össze. Vállalom esküvők, egyéb családi, és céges rendezvények, nosztalgia- partik, ismerkedési estek, éttermek részére szalonzene, egyéb rendezvények zeneszolgáltatását. Zenei stílusom a szórakoztató zene, mulatós zene.

+36203179768
Márton Csaba

Több éve foglalkozom zeneszolgáltatással. Számomra, azokon a napokon, amikor zenélhetek, másként kel fel a nap, és szebben ragyog az égen. Igyekszem a különböző zenei irányzatok szép és jó dalait tőlem telhetően, igényesen, és a legjobb minőségben előadni. Az év minden napján, különböző rendezvények zeneszolgáltatását vállalom. Pl: Esküvők, bálok, bankettek, születésnapok, névnapok, keresztelők… Bízom benne, hogy egy rendezvény alkalmával egyszer eljátszhatom az Ön kedvenc dalát, nótáját is!

+36205928331
Oláh Gábor – Dj DiRTY G

A gondtalan szórakozás velünk kezdődik!

+36703184844