N

Egyedi és kézzel készített

N

Megbízható

N

Minőségi

Fotósoknak és videósoknak

 

Amikor fotósként vagy videósként az elkészített anyag átadására kerül a sor, nem mindegy, hogy milyen formában teszed azt meg. Vannak, akik feltöltik a fotókat, videókat egy online felületre, tárhelyre, hogy azokat letölthesse a hivatkozás birtokában bárki. Akadnak olyanok is, akik odaadják egy műanyag tokban a lemezt, vagy egy pendrive-ra rámásolják és így juttatják el a megfelelő személyekhez.

De mennyivel dizájnosabb egy olyan DVD-tokot, pendrive dobozt, vagy fotótokot átnyújtani a megrendelőidnek, ami a saját stílusodban, a saját logóddal készül el. Olyan színvilágban és díszítéssel, ami neked tetszik és az alkalomnak is tökéletesen megfelel. Legyen szó esküvőről, jegyesfotózásról, kismamákról vagy babákról készült fotókról, családi eseményeken megörökített képekről, videókról, portfólióról, vagy bármi másról.

Egy díszes, minőségi DVD tok, egy dizájnos fotótok, vagy egy igazán elegáns pendrive tok vagy pendrive doboz máris más megvilágításba helyezi a munkádat, az átadott anyagaidat. Amikor meglátja a megrendelőd/vásárlód, azt gondolja majd: „Hű, ez a fotós/videós ad a „csomagolásra”, a kinézetre is. Mennyivel jobb lesz ezt kitenni a polcra, mint egy műanyagtokot, vagy egy papír borítékot.” Néhány inspiráló, kreatív esküvői fotó ötletet találhatsz itt.

 

Jó helyen jársz, ha neked sem mindegy, hogy milyen „ruhában” adod át az általad készített felvételeket. Designos köntösben, a Te kéréseidet szem előtt tartva, kézzel készítem el a saját logóddal ellátott DVD-, pendrive-tokokat, és amire szükséged lehet még. Kollekcióban pedig még látványosabb, még egyedibb eredmény születik, hiszen az összhang, a harmónia az élet minden területén fontos ahhoz, hogy valami igazán jó születhessen.

Pendrive átadáshoz

Lemez átadáshoz

Ünnepekre

Fotós-Videós termékek megrendelése

 

1) Elküldöd e-mailben, nagy felbontásban, lehetőleg PNG formátumban a logódat, esetleg szöveget, valamint az elképzeléseidet, ami alapján készítek egy tervet, valamint egy árajánlatot. Az árajánlat tartalmaz egy bruttó 2500 Ft-os, egyszeri szerkesztési költséget. (Többféle termék rendelése esetén a szerkesztési költség változik, melyről tájékoztatlak.)

2) Ha elfogadod a tervet, és igényt tartasz rá, készítek egy mintapéldányt. A mintapéldány elfogadása után (ha kértél) elkezdődik a tokok készítése.

3) A tokok elkészítési ideje általában 3-4 hetet vesz igénybe, ezután az elkészült termékeket személyesen, postán vagy futárral juttatom el Hozzád.

Adatvédelmi tájékoztató elfogadása

1 + 4 =