Bohókás és tematikus meghívók

Egyedi és luxus meghívók

Elegáns meghívók

Romantikus meghívók

Vintage és rusztikus meghívók

A romantika szerelmeseinek

 

 

Mit is jelent az, hogy valami romantikus?
A romantikus szó jelenthet vadregényes tájat, kalandos utazást, ábrándos szerelmet, érzelmes vallomást. Ábrándos rajongással teli lehet egy irodalmi mű, egy festmény, egy romantikus meghívó stílusa, vagy egy férfi megnyilvánulása egy nő iránt, tehát megannyi aspektusa lehet a szónak. 
„Romantikusnak lenni több a virágoknál és az ajándékoknál. A romantika a másikhoz való kapcsolódásról szól, arról, ahogyan beszélgetni tudtok és megosztani egymással dolgokat.” Ha szeretnél ötleteket meríteni ajánlom ezt a cikket is.

 

A romantikus meghívók képviselik az igazi hercegnős, szerelmes és fényűző stílusban készült esküvői meghívókat. Ha ránézünk egy romantikus meghívóra, akkor talán az első különleges ismertetőjele, hogy szinte biztosan található rajta egy igazán romantikus, szerelmes idézet. Igazi habos-babos és mégis kellemesen szenvedéllyel telített, mely hatást nagyban segítenek elérni a virágos és indás grafikák, az ívelt, lágy vonalak, valamint a különböző csodálatos kiegészítők, amiket díszítésként használhatunk. Már-már kihagyhatatlan elem a romantikus meghívók esetében – akár kis, akár nagyobb mennyiségben – a csipke és a finoman csillogó szaténszalagok is. Színek tekintetében leginkább a rózsaszín és annak árnyalatai, így például a vattacukor, a korall, a rosé, a púderrózsaszín, a cseresznye, a tüdőszín, a babarózsaszín vagy a barackvirág kerülhet szóba. A fehér, a bézs, krém, valamint az arany és az ezüst is csodálatos ékkövei a romantikus stílusban készült esküvői meghívóknak.

 

Ti lehettek a királylányok a „mesebeli” hercegetek mellett
Ha igazán álomba vagy mesébe illő esküvőre vágytok, akkor ez a stílus az, amit igazán a magatokénak érezhettek majd. Egy romantikus esküvői helyszínnek bátran választható egy kastély vagy bármilyen szabadtéri helyszín, hiszen a díszítés segítségével tudjuk a megfelelő hangulatot oda varázsolni, ahová csak szeretnénk. A dekorációban nem lehet hiány a virágokból, gyöngyökből, fényekből és a csipkéből. A virágdekornál minden mennyiségben jöhet a rózsa, bazsarózsa, dália, de a boglárka vagy a hortenzia is. Egy csillogó, hosszú menyasszonyi ruha már csak hab a romantika tortáján, s máris három méterrel a felhők felett járunk.

 

Adatvédelmi tájékoztató elfogadása

12 + 12 =