Bohókás és tematikus meghívók

Egyedi és luxus meghívók

Elegáns meghívók

Romantikus meghívók

Vintage és rusztikus meghívók

 

Az elegáns meghívók mitől lesznek elegánsak?

Az elegáns meghívók csoportja talán az egyik legközkedveltebb kategória, hiszen itt is érvényes az az általános igazság, hogy az elegancia örök. Nem csak az esküvőkön, hanem a legtöbb bálban, rendvezvényen, ünnepségen ez a stílus az, amelyiket a leginkább használják. Ha jól belegondolunk, akkor az is imponáló számunkra, ha belépünk egy elegáns étterembe, egy fogadásra, stb. Ha szeretnél még több információt az esküvőről ajánlom neked ezt a cikket is.

„Az elegancia művészete feltűnni azzal, hogy az ember nem feltűnő.” 
Az elegancia szó jelentése: ízléses választékosság, ami megnyilvánulhat a ruházkodásban, a megjelenésben, de akár a szóhasználatban és a kifejezésmódban is. Elegáns lehet egy hely, vagy helyiség, illetve egy személy is lehet könnyeden előkelő, és egy esküvői meghívóra is mondhatjuk azt, hogy elegáns meghívó.

Te sem szereted a túlságosan élénk színeket?
A finom és egyszerű vonalak, a kifinomultság és a letisztultság adja meg azt az igazi eleganciát és stílust ezeknek a daraboknak, ami egy elegáns meghívóhoz szükséges.
Az alapszín igazából bármi lehet, hiszen szabadon játszhatunk velük, de a harsány színekkel óvatosan bánjunk. Szuper párosítás lehet a krém-barna, pezsgő-arany, de a fehér-lila, menta-kvarc rózsaszín is érdekes és pazar összhangot tud teremteni. Az elegáns meghívók dekoratívak, mégis visszafogottak, mutatósak és ízlésesek.

Ezt az elragadó elegáns stílust érzékeltethetjük a különféle mintákkal, díszítésekkel, ornamentumokkal. A díszítőelemek tekintetében a lágyan fénylő szaténszalagok, csillogó strasszok és a pasztell színű gyöngyök kölcsönzik a “tekintélyt”, és lehelnek életet az alkotásokba. De sokszor elég csak egy apró motívum, vagy elegáns masni megoldás is, ami máris életet lehel, és eleganciát kölcsönöz egy elegáns meghívóba.

Az elegáns stílusú esküvő helyszínét egy impozáns, elegáns villában, vagy kastélyban képzeljük el. A dekorációban szintén fellelhetők a szatén szalagok és anyagok, az apró csillogó kiegészítők. A virágok közül a visszafogott, mégis mutatós darabokat választják előszeretettel az esküvői virágdekorációkba, mint például a rózsa, a tulipán, de a kála és az orchidea is ragyogó és lenyűgöző választás. A pár öltözéke letisztult, klasszikus, egyenes vonalvezetésű, egyszerű, de mégis nagyszerű. 

Adatvédelmi tájékoztató elfogadása

11 + 4 =