Bohókás és tematikus meghívók

Egyedi és luxus meghívók

Elegáns meghívók

Romantikus meghívók

Vintage és rusztikus meghívók

Egyedi és luxus meghívók

 

 

Különleges élmény

 

 

Ha egy pár igazán kivételes benyomást szeretne tenni a násznépre, a meghívottak kisebb vagy nagyobb körére, akkor sokszor nyúlnak az egyediséghez. Legkülönlegesebb élményt és hatást úgy érhetitek el az esküvőtökön, ha teljesen a saját magatok stílusára formáltok mindent. A ruhákat, a dekorációt, a szertartást, de rendhagyóvá tehetitek a napot a rólatok készült fotókkal, valamint a rátok jellemző játékok belecsempészésével is. Azok a párok, akik exkluzívabb esküvőt terveznek, szívesebben választják ki az impozánsabb helyszíneket, a híres tervezők által készített ruhákat, a közismert fellépőket, de a legegyedibb kellékeket is előszeretettel szerzik vagy szereztetik be. Tippeket és ötleteket is találhattok ide kattintva, de én is szívesen segítek nektek ebben.

Elkészíteni, kézbe venni és átadni is különleges élmény egy igazán páratlan, luxus vagy épp extravagáns meghívót. Újabb és újabb ötletek, felkérések, kihívások hozzák világra ezeket a darabokat. A stílusok mindegyikéből találhatók itt gyöngyszemek, legyen az: romantikus, vintage vagy rusztikus, elegáns, de a bohém és a tematikus stílusból is ráakadhatunk egy-egy igazán egyedi példányra. Páratlan strasszok és gyöngyök, exkluzív csipkék és szalagok, pávatoll, fém kiegészítők, de akár csillámpor is szolgálhat díszítésként ezeknél a meghívóknál. A gyönyörű plüssel, minőségi kreatív papírral borított, gravírozott dobozok, és a többrétegben ragasztott megoldások mind ehhez a kategóriához sorolható. A lézervágott vagy dombornyomott motívumok szintén fellelhetők a luxus és egyedi meghívók palettáján, hiszen ezek is lélegzetelállítók tudnak lenni.

A nem mindennapi luxus meghívók általában drágább, magasabb fekvésű árkategóriába tartoznak, de nem attól lesz luxus, mert költségesebb. Egy biztos, hogy a lenyűgöző jelző biztosan eszébe jut mindenkinek akkor, mikor kezébe vesz és meglát egy egyedi stílusú, luxus meghívót. Rendhagyó, egyedi esküvőhöz egyedülálló, egyedileg megtervezett meghívó dukál. De dönthettek amellett is, hogy csak a szűk családi kör, vagy az általatok kiválasztottak kapnak ebből az élményből.

És hogy miben is jó egy ilyen stílusban elkészült meghívó?

Egyedi, mert nem tömeg, nem átlagos és nem sorozatgyártott. Nem fogsz ugyanilyet kapni, mikor meginvitálnak a barátod, vagy ismerősöd esküvőjére.

Nem mindennapi, mert egyedülálló és sajátos a forma, a kialakítás és mert speciális az elkészítési metódus. Az elkészítése is jellegzetes, egyedülálló, mert egyedi ötlet, terv alapján készül el.

Luxus, mert nem átlagosak a felhasznált alapanyagok, a kartonok, a díszítőelemek, hiszen ezek a meghívók is a legjobb minőségű elemekből állíthatók össze, így lesz az eredmény igazán szemet gyönyörködtető.

Igazán különleges élmény és igazi emlék Mindenki számára.

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató elfogadása

10 + 5 =