Bohókás és tematikus meghívók

Egyedi és luxus meghívók

Elegáns meghívók

Romantikus meghívók

Vintage és rusztikus meghívók

Bohókás és tematikus meghívók

 

 

 

 

A bohókás és tematikus meghívók képviselik a legtágabb kategóriát az esküvői meghívók palettáján. Hogy miért? Azért, mert ezekben lehet a legszabadabban kiválasztani a motívumokat és a grafikát, a különböző elemeket, a ruhákat, anyagokat, valamint minden mást. A többi stílus nem igazán engedi azt, hogy ennyire bátran variáljanak a rájuk jellemző stlusjegyekkel.  Ebbe a két kategóriába minden belefér, így a mesefiguráktól kezdve, a házi kedvencek képén keresztül, a legextrémebb színekig, de a különféle bohém elemek és a témához passzoló összes kiegészítő is szóba jöhet.

 

 

 

Bohókás vidámság

 

 

A bohó stílus talán az egyik legkötetlenebb, legszabadabb és legkönnyedebb esküvői trend. Ha Ti mosolygós, játékos párnak érzitek vagy gondoljátok magatokat, akkor a legjobb választás lehet ez a – néha sokakat meghökkentő, és szokatlan – szemet kápráztató forgatag. A házasulandók fantáziája itt aztán az egekig szárnyalhat. Egyszerre többféle szín, motívum is megjelenik a bohém meghívókon, valamint a dekorációban és az öltözékben. Tippeket és ötleteket is találhattok ide kattintva, de én is szívesen segítek Nektek ebben.

A meghívók vidám hangulatot árasztanak, melyben sokat segít a bohókás szövegezés. Egyszerre többféle szín és motívum is megjelenik a bohém meghívókon, de a dekorációban, az öltözékben és az esküvő egész hangulatában is.

Virágok közül leginkább a nagyfejű mezei virágok jellemzőek a bohókás esküvőkön, mint pl.: jácint, gerbera, búzavirág, de a tátika, margaréta és a napraforgó is tökéletes választás. A dekorációban is a színek és a sokféleség dominál. Tökéletes díszítőelemek lehetnek a következők: lampionok, virággömbök, régi dísztárgyak, tollak és díszes üvegek, festett tárgyak, csipketerítők, nyalóka vagy cukorka, (vagy mindkettő), illetve a szalagok, függönyök.

Itt az a lényeg, hogy Ti is és a vendégek is szabadon, kötetlenül és fesztelenül élvezzék a történéseket, mert ez a stílus ezt kívánja meg.

 

 

Témába illő

 

 

Vannak olyan párok, akik a meghívóval és a dekorációval egy olyan eseményt, környezetet – és annak hangulatát – szeretnének felidézni, ami hozzájuk köthető. Így az első találkozás vagy az eljegyzés körülményeit, egy jellegzetes közös szokás mozzanatait, vagy épp a családi vállalkozásra vonatkozó motívumokat szeretnék “belevinni” az esküvő hangulatába, a dekorációba, a szertartásba, az esküvői meghívóba. A tematikus meghívók esetében az adott téma köré épül fel minden, de az is fontos, hogy az esküvőn megjelenő motívumokat, kiegészítőket, tárgyakat és minden apró részletet ennek tükrében válasszatok ki.

Például egy méhészettel foglalkozó pár esetében a méhecskés, kaptáros grafika elengedhetetlen, mert ezek a jellegzetes szimbólumok segítenek a tematika tökéletes megjelenítésében. Köszönőajándék gyanánt egy egyedi címkével ellátott pici mézes üveg vagy csupor az, ami igazán szuper ötlet lehet.

Egy, a Balatonnál vagy tengernél egymásra találó párnál pedig minden, ami tengerészes, tökéletes választás, így a horgony, a vasmacska, a hajó vagy a vitorlás, a tengerész csomó, és természetesen a kék-fehér csíkos design. Így épül fel egy igazi, tematikus stílusú esküvő.

A fantázia itt is szárnyalhat, hiszen megannyi téma és ötlet juthat a pár eszébe. Legyen szó a lagzi menetéről, a játékokról, a fogadalmakról, vagy a polgári szertartáson sorra kerülő különböző ceremóniákról (fűszer ceremónia, lakat ceremónia, faültetés, fröccs ceremónia, stb.) A fontos, hogy Benneteket tükrözzön minden, hiszen ez a Ti Napotok!

Adatvédelmi tájékoztató elfogadása

14 + 7 =